Navigacija
Apie mus Gaminiai Receptai Reklama Ekologija Kontaktai

Karšti skrebučiai su lašiša

Karšti skrebučiai su lašiša
Puikūs sotūs pusryčiai! Ir šiek tiek netikėti, – kaip dažnai valgote ne saldžius prancūziškus skrebučius? Visiems prancūziškų skrebučių ir lašišos gerbėjams – labai rekomenduojame. Receptu dalinasi- Saulėta Virtuvė.
 

Skrebučiams:

     

Kepimui:

  
  • Gabalėlio sviesto
  

Patiekti:

     

Paruošimas:

 
  1. Kiaušinius išplakite su pienu, kapotomis petražolėmis, krapais, grūstais juodaisiais pipirais ir druska iki vientisos masės.
  2. Duonos riekeles merkite į plakinį ir palaikykite porą minučių, kad duona sugertų plakinį.
  3. Keptuvėje ištirpinkite gabalėlį sviesto. Dėkite išmirkytas duonos riekeles. Kepkite virš vidutinės ugnies porą minučių, kol gražiai apskrus. Tuomet apverskite riekeles ir kepkite dar porą minučių.
  4. Iškeptas duonos riekeles išimkite į lėkštę. Patiekite su lašiša ir graikišku jogurtu, apibarstykite kapotais svogūnų laiškais ir petražolėmis.